De flexibele autorijschool met een individuele aanpak.

De flexibele autorijschool met een individuele aanpak.
De flexibele autorijschool met een individuele aanpak.
null

GRATIS proefles!

Voor de start van de rijlessen plannen wij een proefles in van een half uur. Deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. De proefles biedt een mooie mogelijkheid om elkaar te leren kennen en geeft je een indruk van onze methodes.
null

Opgehaald worden waar het jou uitkomt

Onze werkregio omvat Leiden en omgeving. Woon je binnen regio Leiden? Dan kunnen wij jou thuis en/of bij een vooraf afgesproken plek ophalen en afzetten. Rijschool Horizon gelooft niet in het ‘taxi rijden’ van leerlingen.
null

Rijles wanneer het jou uitkomt

Wij van rijschool horizon begrijpen dat jij het druk hebt. Dankzij onze uitgebreide openingstijden kunnen wij rijlessen aanbieden op iedere dagdeel. Hierdoor zitten de rijlessen niet in de weg van uw dagelijkse bezigheden.
null

Losse lessen of een compleet pakket

Bij Rijschool Horizon kun je kiezen tussen losse lessen van 60 minuten of een pakket die past bij jouw vaardigheden, ervaring en kennis. Je kan ook per les beginnen en daarna overstappen op een pakket als je dat wenst.
null

Rijles op maat

Heb jij voor ogen om je rijbewijs in een snelcursus te halen? Dit is mogelijk. Wij bieden verschillende flexibele pakketten, die zo nodig aangepast kunnen worden op jouw persoonlijke vaardigheden en kennis.
null

Tips & hulp bij je theorie

Wij geloven dat thuisstudie de beste methode is om voor het theorie-examen te slagen. Als je moeite hebt met bepaalde stof dan kunnen wij begeleiding bieden bij de studie. Vraag om meer informatie bij je instructeur.