Leer rijden op de juiste manier

Leren rijden moet op de juiste manier gebeuren: kwalitatief en efficiënt. Maar het moet ook een leuke en aangename ervaring worden. Rijschool Horizon staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat de rijles past bij jouw individuele wensen, zodat de lessen aangenaam blijven. Met oog op detail, flexibele lestijden en een geduldige, professionele rij-instructeur zorgt Rijschool Horizon ervoor dat je rijlessen onvergetelijk zijn! Cursisten worden persoonlijk begeleid en ook hulp bij het leren van de theorie wordt niet uitgesloten. Naast losse lessen biedt Rijschool Horizon ook een aantal voordelige pakketten aan.

footer2-50

Kwaliteit in lessen uit zich in jou rijstijl

Rijschool Horizon staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de rijles past bij jouw individuele wensen, zodat de lessen aangenaam blijven.

Met oog op detail, flexibele lestijden en een geduldige, professionele rij-instructeur zorgt Rijschool Horizon ervoor dat je rijlessen onvergetelijk zijn! Cursisten worden persoonlijk begeleid en ook hulp bij het leren van de theorie wordt niet uitgesloten.

Rijlessen op maat


Bij Rijschool Horizon kun je kiezen tussen losse lessen van 60 minuten of een pakket die past bij jouw vaardigheden, ervaring en kennis. Voor de start van de rijlessen plannen wij een proefles in van een half uur. Deze proefles is gratis en geheel vrijblijvend. De proefles biedt een mooie mogelijkheid om elkaar te leren kennen en maakt het makkelijker voor jou om te bepalen of de rijschool jou bevalt. Aan het einde van de proefles bespreekt de instructeur met jou wat voor jou het beste lestraject is.

footer1-80

Alle voordelen op een rijtje

Hieronder nog een opsomming waarom je bij Rijschool Horizon een uitstekend je rijlessen kunt afnemen:

 • Kwaliteit en de persoonlijke behoeften van de leerling staan voorop
 • Voordelige pakketprijzen
 • Mogelijkheid tot het samenstellen van je persoonlijke lespakket
 • Goed opgeleide en professionele instructeur
 • Vaste lesauto tijdens de lessen en het examen
 • De lessen zullen in het gebied worden gegeven waar je examen zult doen
 • Geen lange wachttijden, je kunt vaak direct beginnen met de lessen
 • Flexibele lestijden
 • Betalen in termijnen mogelijk
 • Ook ’s avonds en in het weekend les!
 • Persoonlijke hulp totdat je geslaagd bent
 • 
Bereikbaar van 08:00 tot 21:00 uur (ook in het weekend)

Voor vragen en/of een vrijblijvend gesprek kun je een e-mail sturen of bellen

footer3-80

Met zelfvertrouwen je examen in

Goed voorbereid

Wij motiveren jou op verschillende wijzen om met zelfvertrouwen je examen in te gaan bijvoorbeeld door de verkeersregels nog eens door te nemen zodat deze kennis goed opgefrist is en je het rijexamen met meer zelfvertrouwen tegemoet kan gaan. 

Je bent niet de enige

Iedereen wil natuurlijk zijn rijopleiding zo snel mogelijk halen. Je kan dan snel zelf de weg op en het is financieel gunstiger. Het is echter geen drama als het niet in één keer lukt. Denk eraan dat je prima zelfstandig kunt rijden en dat ingrepen de laatste lessen niet voor zijn gekomen. 

Mensen met faalangst slagen vaker

Voor mensen met faalangst is het faalangstexamen in het leven geroepen. Uit onderzoek blijkt dat mensen met faalangst eerder voor hun rijbewijs slagen (60%) dan mensen die het reguliere examen afleggen (49%). Het aangepaste examen duurt wat langer en is iets duurder maar daarvoor krijgt de leerling wel een speciaal opgeleide examinator toegewezen die het niet erg vindt wanneer de leerling een rustmoment nodig heeft. 

Facebook Feed
6 years ago

Beste Tanja.
Rijschool Horizon feliciteerd jou met je rijbewijs. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst.

6 years ago

Gefeliciteerd Nik, in een keer geslaagd. Wij namens Rijschool Horizon wensen jou veel plezier met jou Rijbewijs

6 years ago

Beste Liana,
Rijschool Horizon feliciteerd jou met je rijbewijs. Veel plezier en veilige kilometers toegewenst!

Volg ons op Facebook

Naast onze website hebben wij ook een Facebook pagina.

We posten regelmatig foto’s en andere leuke berichtjes. Volg ons en vind ons leuk!

Tot ziens bij Rijschool Horizon.